måndag 16 februari 2009

Sluta flasha när jag fikar!

Var och fikade med Ella idag efter jobbet. vi var på espressohouse. När vi anlände var det ju en del folk där men ändå inte speciellt störigt. men hux flux började de komma i horder... vagnar fulla med skrik, skit och allmän störighet. Jag pratar så klart om småbarnsmammorna och deras bihang.
De förintar allt som kan kallas framkomlighet med sina tanksliknande fordon, de ökar risken att man drabbas av tinnitus markant med blandning av kackel och barnens tjut. Inte nog med att de inte har vett nog stanna hemma tills barnen i alla fall är åtta, utan mitt när man sitter och avnjuter sitt kaffe så ska de börja flasha tuttarna (satte i halsen, höll bokstavligen på att dö för att ungjäveln skulle matas), usch! Like i want to see that. Så jag uppmanar alla mödrar, lämna bort era ungar om ni ska fika eller stanna hemma!

Yours sincerly Philip Gredfors.

Förövrigt anser jag att blondibella bör förstöras.

9 kommentarer:

Li sa...

Jupp jupp! Vissa tror att det är ok att göra i princip vad som helst, bara för att de har ungar. Allt från att låta barnen löpa amok i affärer, caféer, biografer etc. De får dessutom bre ut sig så mycket de vill med barnvagnar och annat, ropa på barnen tvärsigenom allmänna lokaler, tycka att det är gulligt där deras barn står och stirrar ut en på det där läskiga omen-sättet osv osv. Hata hippa, unga, "inne och rätt", "kan-går-och-fika-och-ändå-vara-världens-bästa-mamma" mammor!

philip sa...

kan de inte bara fixa ett fik för dem vid typ hembyggdsparken. så slipper man dem helt och hållet.

Johanna sa...

men vadå hembygdsparken! Låt bli min hembygdspark! de får hålla sig hemma helt enkelt. det finns ju telefon.

Siz in Kristianstad sa...

Egentligen bör jag väl inte ens ödsla min dyrbara och älskade tid som "småbarnsmamma" med att kommentera era inlägg i denna fråga, men kan inte låta bli...

Tror ni att era föräldrar satt inlåsta med er i åtta år utan att gå ut bland folk i vardagliga situationer?

Har inte små barn och deras föräldrar också rätt att vistas ute dagtid var som helst? (Om det stör er kanske ni bör gå och låsa in er några år tills ni vuxit till er...)

Lever vi inte i ett fritt samhälle där diskriminering av vissa grupper är förbjudet?

Ni som är så unga och smarta har väl inte glömt att ni precis som jag varit ungjävlar en gång i tiden och att våra föräldrar därmed också varit småbarnsföräldrar?

Anonym sa...

Jag ska aldrig skaffa barn. Skrämmande ofta är det bara idioter som blir föräldrar.

Siz in Kristianstad sa...

Då var det ju bra att du bestämt dig för att inte skaffa några eftersom du tycks tillhöra just den kategorin som du benämner... Förresten, modigt att göra inlägg anonymt. Kanske som en liten utväg i fall du ångrar dig en dag??

philip sa...

Innan fullskalig bitchfight utbryter här på bloggen får jag förklara mina intentioner SIZ. Det var inte menat att dra alla mödrar över en kam, men det finns de som breder ut sig oproportionerligt. Detta blir i sin tur frustrerande när man inte kan ta sig fram! Med det sagt så vill jag också flika in att min blogg till en ganska stor del är till för mig att bittra ur på, så allt som läses på "filles ickedagliga vardagsobservationer" bör sålunda tas med en nypa salt.

Siz in Kristianstad sa...

Ok! Point taken:-)
Jag har oxå tänkt ringa dig (väääldigt länge), men blir inte färdig, tyvärr. Du vet hur det är. Tur det finns datorer och mobiler, men lite sorgligt är det ändå. Hur gjorde man innan dess? Tog sig tid och lyfte luren för att ringa, antar jag...
Love you, anyway!

Han med skägget sa...

Om att inte vilja se mammors tuttar till kaffet är att diskriminera mammorna så måste ju masturberarna få dra sig en runk till kaffet (onani är ju också helt naturligt). Även att uträtta sina behov och släppa väder borde man ju göra helt öppet, man kanske skulle man införa toalett stolar igen... bara en tanke! förövrigt så är ju inte ett namn utan länk till personlig sida skrivet i en blogg särskilt mycket mindre anonymt och fegt än att bara kommentera anonymt